Hauw Contact

Hieronder zijn allerlei berichten en oproepen te vinden. Wilt u zelf ook een bericht achterlaten, ga gerust uw gaan. Klik hier en u kunt het berichtje intypen. Het zal direct aan de pagina worden toegevoegd.


Date:
02 Mar 2001
Time:
00:30:42
Remote User:
 

Comments

Aan alle familieleden

We zijn net begonnen me de familie pagina. We willen graag hier een leuke pagina van maken. Maar we willen graag ook publiek, laat ons je email adres weten, of nog beter laat de website aan andere familieleden horen.

Rene


Date:
02 Mar 2001
Time:
00:32:03
Remote User:
 

Comments

Beste familie,

Laat gaarne weten wat jullie van dit idee vinden.

Rene.


Date:
04 Mar 2001

Comments

Jikke en arie van der hauw hebben vandaag de website bekeken en vinden het een goed idee. Vooral zo doorgaan Rene.

Alvast bedankt.

Jikke van der Hauw-van der pol


Date: 24 Mar 2001

Reactie

Dag allemaal,

Op zaterdag 3 november is er een familiedag, meldt u aan.

Menno van der Hauw


Date: 27 Mar 2001

Reactie

Heel leuk initiatief! We zullen op 3 november zeker aanwezig zijn.

Paul, Sandra + Laura van der Hauw, Pijnacker


Date: 21 May 2001

Reactie

We hebben 3 november in de agenda genoteerd en zullen zeker aanwezig zijn. Verder de groeten aan iedereen.

Catrinus, Linda en Kirsten van der Hauw


Date: 27 May 2001

Reactie

Ook roelof en marina en natuurlijk janco zullen op de familie dag aanwezig zijn


Date: 31 May 2001

Reactie

Hallo familie.

Rene, ik wil je bedanken voor dit initiatief en ik ben trots op mijn eigen email adres inge@vanderhauw.nl

Ik ben erg benieuwd naar mijn naamgenoot. Uit de stamboom van de Van der Hauw's blijkt dat er nog een Inge van der Hauw is. Ik ben zeker aanwezig op de familiedag.

Groet

Inge van der Hauw Rotterdam


Date: 13 Jun 2001

Reactie

Zojuist hebben we de brief ontvangen. Natuurlijk zijn wij ook aanwezig op de familiedag. Wonen er nog meer Van der Hauws in Twenthe of daarin de buurt?

Groeten en hopelijk tot 3 november! Peter, Janneke, Marlies en Linda van der Hauw


Date: 13 Jun 2001

Reactie

De familie H.J. van der Hauw uit Velserbroek groet hierbij alle naamgenoten.


Date: 14 Jun 2001

Reactie

Goedendag, ik ben Arjen van der Hauw en ik kom uit Maasland en ik ben 16 jaar. Ik heb laatst een uitnodiging gehad, maar ik weet nog niet of ik kom, ik hoop van wel, maar dat laat ik over aan m'n ouders. Nooit geweten dat er nog zoveel andere van der Hauw's rondzwerven. Groeten van Arjen, Simon, Sarie, Tjerk, Jan, en de kleine Levien.


Date: 14 Jun 2001

Reactie

Goedendag, ik ben Arjen van der Hauw en ik kom uit Maasland en ik ben 16 jaar. Ik heb laatst een uitnodiging gehad, maar ik weet nog niet of ik kom, ik hoop van wel, maar dat laat ik over aan m'n ouders. Nooit geweten dat er nog zoveel andere van der Hauw's rondzwerven. Groeten van Arjen, Simon, Sarie, Tjerk, Jan, en de kleine Levien.


Date: 14 Jun 2001

Reactie

hallo familie hier even een berichtje van terschelling mijn mams was zeer verast van jullie brief en ze zal 3 november proberen om aanwezig te zijn email via mijn emailadres Tawitteveen@cs.com groetjes van wieger & sipkje van der heide van derhauw ps erg leuk om hier rond te neusen groetjes trijnie


Date: 18 Jun 2001

Reactie

hallo familie ik vindt dit eg leuk allemaal en ik hoop iedereen te zien op de familie dag 3 november groetjes trijnie wouter dennis menno witteveen van der heide


Date: 19 Jun 2001

Reactie

Hoi vanderhauw'tjes, Ik heet van den Anker, maar mijn moeder van der Hauw. We weten niet of we 3 november komen, maar wel een leuk idee. Groetjes Rinus, Margriet, Eva, Mark en Lise (Elizabeth)

Groetjes Eva

ps. Groetjes aan Tjerk, Arjen, Jan en Levien + parents.


Date: 22 Jun 2001

Reactie

3 november staat genoteerd!!! Jacob, SYLVIA, Sigrid en Dagmar Hogendorp. Sylvia Hogendorp-v.d. Heide (dochter van Sippy v.d. Heide- v.d. Hauw TERSCHELLING)


Date: 24 Jun 2001

Reactie

hallo van der hauws deze maand twee nieuw aanwinsten er bij dagmar van sylvia en jacob hogendorp van der heide 6-6 2001 en hanneke van frits en mathilde van der heide delvental 23 - 6 zo als jullie zien de famile breit zich zich steeds meer uit groetjes


Date: 06 Jul 2001

Reactie

Hoi,

Een tijdje terug kreeg ik al de familiegegevens van mijn neef Jan door jullie opgestuurd, maar het was geadresseerd aan mij. Ook J. van der Hauw maar dan Jakob. Krijg ik nog aparte info of is mijn setje nu bij Jan? Foutje? jakob-christi@vanderhauw.nl


Date: 16 Sep 2001

Reactie

Beste familie

We gaan op korte termijn de website behoorlijk uitbreiden zodat we op 3 november een gigantische hoeveelheid informatie hebben. U heeft hier wel een password voor nodig dan. Laat het ons weten of u hierin interesse heeft.

Rene.

hauw@chello.nl


Date: 16 Oct 2001

Reactie

Dag (veel onbekende) van der Hauws,

Dat er nog zoveel met deze achternaam rondlopen valt ons niet tegen. Moeten jullie ook zo vaak de naam spellen als je die moet doorgeven? Het is dus heel wat anders als De Jong of De Boer heet, dus onze naam is toch wel wat uniek. Daarom vinden we het heel leuk dat de familiestamboom is uitgezocht en vooral dat er een boek (en cd-rom) van gemaakt is. We zijn heel benieuwd of we ook nog iets op elkaar lijken, daarom komen we beslist op 3 november.

Freerk en Meia van der Hauw Franeker


Date: 28 Oct 2001

Reactie

Wij zijn zeker 3 november van de partij. Groetjes MAX,Carolina,Wietske en Hetty van der Heide Max zoon van Sipkje van der Heide van der Hauw.


Date: 03 Nov 2001

Reactie

Hallo allemaal, Net thuis gekomen van de Familie dag in Bolsward. Veel mensen ontmoet en gezien waarvan ik nog nooit had gehoord. Ik wil bij deze nogmaals Oom Tjerk, René en Menno bedanken voor alle akties en de gastvrijheid op deze dag.

Tot ziens, Janneke van der Werff-van der Hauw.


Date: 21 Nov 2001

Reactie

Even een oproep voor jansje van der Heide:

klopt je emailadres nog? ik krijg geen contact.

Groetjes Inge van der Hauw i.vanderhauw@hetnet.nl


Date: 01 Jan 2002

Reactie

Geachte familie en aanverwante,

Langs deze weg wil ik een ieder veel heil en zegen toewensen.

mvg

fam van der Hauw (almere)


Date: 01 May 2002

Reactie

leuk om familie te ontmoeten van mijn over-overgrootmoeders zijde. Mijn over-overgrootmoeder was Teetske van der Hauw , getrouwd met Fedde ten Hoeve uit franeker. Groeten van Thea Verhulst-Koster


Date: 06 Sep 2002

Reactie

Aan alle (verre) familieleden,

Onze dochter Lysbert heeft i.v.m. studie dringend een kamer nodig in Leiden of directe omgeving. Heeft iemand een tip voor ons, bel of mail ons!

Vr.gr. Corrie (en Lysbert Hartholt).

Tel. 058 - 2885397, email: lysberthartholt@hotmail.com


Date: 07 Sep 2002

Reactie

Aanvulling op vorige bericht:

Het emailadres is niet juist! Dit moet zijn lyshart@hotmail.com

vr.gr. Lysbert Hartholt.


Date: 24 Oct 2002

Reactie

Hallo familie, Het is al haast weer 3 november 2002. Een jaar geleden hadden we een heel gezellige familiedag. Het was heel leuk om zoveel onbekende familieleden te ontmoeten. Moeten we nog eens doen.

Met de haagse familie gaat het wel goed, Ype jr., beter bekend als George, zoekt nog steeds een huur- of koopwoning, maar dat wil nog niet erg vlotten. Hij houdt te veel van z'n moeders kookpot. Désirée, ook al beter bekend als Esther, rijdt tegenwoordig op de ambulance. Mark, haar partner, werkt hard aan zijn afstudeerproject. Lies en Ik zijn net terug uit Barcelona, een trip in het kader van het Gáudi-jaar van de architectuur. Lies ziet regelmatig broer Jakob bij haar aan de kassa voorbijschuiven. Ik, alweer een Arjen, ben voor het werk aan 't verhuizen van Rijswijk naar Rotterdam om daar rapporten te maken over onderzoeken die in Amsterdam zijn uitgevoerd. De hele tijd Ajax - Feijenoord dus, terwijl ik toch vlakbij ADO woon. Hartelijke groeten aan allen die dit lezen. Arjen van der Hauw, Beresteinlaan 805 2542 JW Den Haag 0652050296 O ja, e-mail:arjen.vanderhauw@md.dgvh.minvrom.nl of arjen_vanderhauw@hotmail.com


Date: 13 Nov 2002

Reactie

Hallo familie, Hier even een berichtje uit Singapore waar we nu alweer ruim vier maanden zijn. Wel een hele omschakeling, maar het is hier prima wonen! Door alle veranderingen is ook ons email adres gewijzigd. hogendorp@hotmail.com

Hartelijke groeten, Jacob, Sylvia, Sigrid en Dagmar Hogendorp

Farrerdrive blk 101 #03-01 Sommerville Park Singapore 259294


Date: 26 Dec 2002

Reactie

het is leuk om al die berichtjes eens te lezen als je er een tijdje niet op bent geweest we wensen jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar verder gaat hier alles goed op het eiland is nog niet veel veranderd maa nog wel gezellig. hopelijk gaat het met jullie ook goed we spreken elkaar wel weer eens ons email is fam.vd.heide@zonnet.nl groetjes van terschelling max Carolina Wietske en Hetty van der heide


Date: 20 May 2003

Reactie

Hoi ik ben Thania van der hauw 10 jaar bijna 11. Ik zou graag contact willen hebben met een familie lid. Mijn telefoonnummer is 020 6430339 maak er geen misbruik van! Amstelveen.


Date: 10 Jun 2003

Reactie

Hallo,

Ik ben ook heel erg geïnteresseerd in Azië: Thailand en Vietnam voornamelijk. Als je er tips over hebt zijn ze van harte welkom. Zowel informatie over de cultuur, religie als gegevens over het vinden van een baan en emmigreren aar naar deze landen zijn van harte welkom. Kijk even op mijn website http://www.vitalmoors.nl om meer over mij te weten te komen en de reden van deze passie. Ik hoop snel iets van je te horen.

Vital


Date: 11 Jun 2003

Reactie

Zo Oom,

En wanneer wordt de Donker kant betrokken op de site. Dan kom ik misschien ook met mijn knappe kop op de site.

Groeten,

Neef Erik

PS: Heb je Ben al gebeld voor scouting over mijn talenten. Als ie een tochtje met mij afraadt moet je je er gewoon niks van aantrekken hoor.


Date: 04 Sep 2003

Reactie

Beste familie,mijn naam is simon tjerk van der hauw,derde zoon van het stamhoofd Tjerk van der Hauw(overleden okt 1996).Onze zonen heten Tjerk,Arjen ,Jan en Levien.Door het uitgegeven boek en deze site sta ik verbaasd over de uitbreiding van onze roemruchte familie.Graag zou ik jullie allemaal zien.Misschien komt het er nog eens van.We wonen in het prachtige Maasland en iedereen is hier welkom .Kon.Julianaweg 60,tel 010 -5921624.groetjes simon en natuurlijk van mijn zeeuwsche vrouw sara abrahamse.


Date: 26 Oct 2003

Reactie

Wij wonen nu in Luxemburg. Contact rvandeweg@tiscali.lu. dag! Inge van der Hauw (the original)


Date: 26 Oct 2003

Reactie

Wij wonen nu in Luxemburg. Contact rvandeweg@tiscali.lu. dag! Inge van der Hauw (the original)


Date: 22 Dec 2003

Reactie

hoi familie allemaal fijne feestdagen en een heel gelukkig en gezond 2004 groeten trijnie wouter dennis menno witteveen van derheide


Date: 03 Jan 2004

Reactie

hoi, allemaal nog de beste wensen van hier vanaf terschelling van Max, Carolina, Wietske en Hetty van der Heide Terschelling-Midsland


Date: 13 Feb 2004

Reactie

Hee familie, Lang niets gehoord van jullie, na de familiedag. Ik ben Els van der Hauw, getrouwd met Chris Papjes. 3 kinderen: Pauline, Marco en Annelies. Wij wonen in Ede en het is hier gezellig. Erg leuk dat er ook familie op Terschelling woont. Wij zijn daar jaren achter elkaar op zomervakantie geweest. Het verzetsmuseum in Leeuwarden is op zoek naar het "dagboek in oorlogstijd"van A. van der Hauw (mijn opa dus) heeft iemand dit nog? Misschien mag het in het museum liggen. Worden we toch nog beroemd. Stuur maar eens een gezellig babbeltje terug naar ons. Groetjes van Els Papjes-van der Hauw, email: els_papjes@hotmail.com


Date: 07 May 2004

Reactie

Hallo familie,

Het blijft lang stil. Ook op deze site wordt maar heel af en toe gereageerd, jawel, door mij net zo weinig. Toch is ie bedoeld om wat meer kontakt te houden. mail mij arjen.vanderhauw@minvrom.nl of arjen_vanderhauw@hotmail.com

Met Lies en mij gaat het goed, we staan op het punt om naar Turkije te gaan voor een paar vakantieweekjes. We zijn in de buurt van Myra, de stad van St. Nicolaas en volgen Paulus en Sylas langs de gemeenten van Lycæne. Vorig jaar waren we op Bali, dus dit jaar weer wat rustig aan net het vakantiegeld. Onze zoon IJpe [beter bekend als George] is inmiddels verhuisd naar Voorburg en werkt nog steeds bij NedTrain, het onderhoudsbedrijf van NS. Onze dochter Esther werkt op de ambulance in Haaglanden. Hartelijke groeten ook namens Lies, Arjen


Date: 22 Jun 2004

Reactie

Beste Familie,

Ja het is inderdaad lange tijd stil geweest vanuit ondergetekende. Na een periode met heel veel aktiviteiten op het gebied van genealogie, werd het even een periode rustiger. Helaas was dit niet rustiger op het prive vlak, waardoor al met al de website ondergesneeuwd raakte.

Onlangs weer wat gesprekken gehad en weer wat ideeen uitgewisseld. En we gaan er de komende periode weer tegen aan, zodat we aan het einde van de zomervakantie weer een frisse website hebben en waar me ook wat meer informatie met elkaar kunnen uitwisselen. Wel moeten we nog een oplossing vinden om ook een stuk privacy te kunne waarborgen. Maar daar denken we momenteel nog diep over na.

mvg

Rene van der Hauw.


Date: 24 Jul 2004

Reactie

heeey ik ben een meisje van 12 jaar en heb ook als achternaam van der hauw!Het is wel grappig om een berichtje achter te laten voor andere mensen die ook deze naam hebben. Nou doegiez!

thania


Date: 04 Jul 2005

Reactie

he familie alles goed met jullie lang niks van jullie gehoort met mij gaat het goed hoop gauw eens wat te horen van iedereen groetjes trijnie van der heide dennis menno witteveen


Date: 04 Jul 2005

Reactie

he renee alles goed mijn nieuwe email adres t.van derheide@wanadoo.nl woon nu op zuid midslandweg 42 8891 gh midsland terschelling groetjes trijnie we spreken elkaar nog trijn


Date: 31 Oct 2005

Reactie

Heey! Ik ben Thania van der hauw, de dochter van Roland Arjes van der Hauw. Ik ben 13 jaar...en naja kad interesse in mijn geschiedenis en ben dus o.a. hier belandt. mijn msn om eventuele contact op te nemen: thania_van_der_hauw@msn.com. Misbruik hem aub niet. Groetjes en veel liefs..


Date: 31 Jan 2006

Reactie

Beste familie Van der Hauw, Mijn naam is Gerard de Jong en woon in Drachten, al enige tijd ben ik bezig met een stamboomonderzoek naar de familie Mobach, mijn grootmoeder Geertje Mobach was woonachtig te Bolsward. Op uw site zag ik een stukje over Oeke Klazes van der Weide, mijn grootmoeder haar overgrootmoeder. Is u meer bekend over deze familie? Kan ik u helpen met aanvullende gegevens? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groeten, Gerard


Date: 09 Feb 2006

Reactie

Ha familieleden! Ik ben Jan van der Hauw. Zoon van Simon van der Hauw en Sarie Abrahamse. Wel leuk zo`n site ! Mijn vader heef echt heel veel informatie over deze familie zoals dagboeken enzo. ( misschien hebben jullie daar wat aan, dan moet u mij maar een mailtje sturen). Groetjes Simon, Sarie, Tjerk, Arjen, Jan en Levien van der Hauw!! jeanqlaudevanderhauw@hotmail.com


Reactie

een berichtje

C. van der Hauw.
Copyright © 2001 by van der hauw Internet services. All rights reserved.
Revised: 05 Aug 2006 14:37:39 +0200.