Van der Hauw Familie nieuws pagina

GOUDEN BRUIDSPAAR: Wieger van der Heide en Sippie van der Hauw waren op 9 mei 2007 50 jaar getrouwd. Op 11 mei werd dit met familie op Terschelling gevierd.
Hier de foto's.
Op 15 juli 2004 is, na een lang ziekbed onze vader, Tjerk van der Hauw (75), overleden. Hij staat aan de basis van onze genealogie die op 3 november 2001 in boekvorm, op cd-rom en nu op het internet is gepubliceerd. In memorian.
Op 13 november 2004  is ons boek met de genealogie 'van der Hauw' tijdens een familieboekdag georganiseerd door de Nederlands Genealogische Vereniging (afd. Familie Organisaties) als vierde geŽindigd van alle familieboeken die in de periode 2000 tot 2005 in Nederland zijn verschenen! We zijn dan ook supertrots. j0178104.gif (8472 bytes) Familie feest (3 nov 2001). Hoewel we nog lang niet alle foto's hebben, hebben we in ieder geval alvast een kleine impressie kunnen maken. Kijk gerust op deze pagina, maar er komt nog veel meer..... Vergeet ook niet uw eigen foto's te sturen. We zullen ze allemaal publiceren. Stuur ze naar mvdhauwplanet.nl. Alvast dank.
Het Familiewapen. Op de familiedag van 3 november is het familiewapen overhandigd aan Tjerk van der Hauw. Dit nieuwe wapen is geÔntroduceerd i.v.m. het familieboek. Hier kunt u alles vinden over het wapen inclusief de video introductie, maar ook de beschrijving en betekenis wpe1.jpg (2713 bytes) Familiefoto is klaar. Hier kunt u de eerste blik werpen op de familiefoto. De foto en zijn prijzen staan vermeld in de winkel en zijn tevens te verkrijgen bij fotostudie van Dijk in Bolsward.
neefk.jpg (4362 bytes) Neven en Nichten dag. Alweer een tijdje geleden hebben we een neven en nichten dag georganiseerd in Drenthe. Nog steeds krijgen we hier leuke reacties op. Wanneer wordt hij weer georganiseerd. enz. Wellicht komt deze weer eens er is afgelopen jaar al naar gekeken alleen toen kwam de familiedag in beeld en hebben gemeend dit nog even een jaar op te schuiven. Wellicht toch nog leuk is om de foto's van destijds op het web te zetten. Dus bij deze.
Adresboek. Naar aanleiding van het groot aantal reacties bleek al snel dat veel familie niet van elkaars bestaan afwist. Tja brieven versturen e.d. kan maar is niet meer van deze tijd naar onze mening. Aangezien er zoveel familie nu e-mail heeft hebben we een adressen boek samengesteld. Kijk gerust eens rond. Ben u familie en u heeft nog niets van u laten horen, stuur ons gerust een berichtje.