Welkom op onze genealogisch website. In onze database zijn inmiddels meer dan 10.000 personen verwerkt. De eerste opzet behoorde natuurlijk die van de familie 'van der Hauw'. De genealogie met bijbehorende geschiedenis is in 2001 in een boekwerk uitgebracht. 
Omdat we toen al zoveel informatie van alle personen hadden verzameld die we eigenlijk ook wilden publiceren hebben we er toen ook een cd rom met deze informatie meegeleverd. Deze informatie omvat b.v. alle geboorte, trouw en overlijdensacten, maar ook b.v. acten omtrent aankoop huizen, belastingaangiften, krantenknipsels en nog veel meer. Deze akten met beschrijving kunt u ook hier op de site vinden. 
Wanneer u een via onderstaande of linker links bij een persoon uitkomt krijgt u de zogenaamde Fragment Genealogie te zien, de basisgegevens (vader/moeder, partner en eventuele kinderen en alle bijbehorende data). 
Via de knop Biografie in het linker frame kunt u meer over hem/haar te weten komen. Via de knoppen: geboorteacte, trouwacte en overlijdensacte kunt u de originele bijbehorende acte en de transcriptie vinden.
Een aantal knoppen werken nog niet maar daar wordt volop aangewerkt.

Tevens zijn twee kwartierstaten, van medeauteur Tjerk van der Hauw ((*1929-Ü2004) en zijn vrouw Ali Mollema.

GenealogiŽn: Kwartierstaten:
van der Hauw Mollema Tjerk van der Hauw (*1929-Ü2004)
van der Houw List  Ali Mollema (*1927)
van der Wal  Mazzetti (de Machet)
van der Veen
van der Zee
 
 
De Auteurs

NAMENINDEX

Friesland

    CopyLeft:
    voor personen en niet commerciŽle instellingen

    © Copyright: van der Hauw
    Internet Services

Voor reacties: mvanderhauwplanet.nl